Thuisdemonstratie

Google ‘Self-Care’ en verscheidene websites vertellen over het het belang van selfcare. Selfcare kan voor iedereen wat anders betekenen, rustig de krant lezen of eens goed uitslapen, maar waar het echt om draait is luisteren naar uzelf en uw lichaam.

Vraag daarom vandaag nog de vrijblijvende thuissessie aan op het FlowRelief© systeem en ervaar zelf het effect op het lichaam: van pure ontspanning, recuperatie tot pijnverlichting.

Wat kunt u verwachten?
– advies gebaseerd op uw klachten van een ervaren FlowRelief© specialist
– een ontspannende sessie op het FlowRelief© systeem in de comfort van uw eigen vertrouwde omgeving
– aanwezige familieleden kunnen het ook ervaren

Hoe lang duurt een sessie?
– de behandeling inclusief de bijbehorende uitleg duurt ongeveer 40 minuten

Wat kost een sessie?
– de eerste sessie is volledig gratis. Uit respect naar onze specialisten toe vragen wij minstens één dag van te voren te verwittigen als u niet aanwezig kan zijn.

 


” Het bezoek was zeer informeel. Een vriendelijke adviseur die mij precies kon vertellen hoe ik het systeem op mijn klachten kon toepassen. De behandeling was zalig”. Marie uit Hamme

 


Benieuwd of FlowRelief© u kan helpen? Vul onderstaand formulier in of bel 058 59 51 21.


Infraroodwarmte

Snel resultaat

Visco Elastisch

Makkelijk in Gebruik

Kwaliteit

 

 

‘ De mensen die leven met chronische pijnen, lumbago, osteoporose en dergelijke, en ja zelfs bij slaapproblemen kan ik ten stelligste het FlowRelief systeem aanbevelen. Hiervan ben ik, na enkele maanden gebruik ervan, persoonlijke getuige van. Mijn slaapmedicatie is gehalveerd en de hevige rugpijn is gemilderd. Ik zou het Flowrelief Systeem niet meer kunnen missen. Dank voor de uitstekende service.’ Vriendelijke groet . Viviane uit Oudenaarde

 

 

 

 

 

 

 

Tonen
Verberg