Wat is FlowRelief?

Met alle verwachtingen in ons hedendaagse leven, vergeten we vaak hoe we moeten ontspannen. Werk stapelt zich op en dus ook de stress die hiermee gepaard gaat. De drukker dat we zijn, de meer stress erbij komt kijken. Niet iedereen heeft het direct door maar mentale stress heeft ook op lange termijn invloed op de fysieke gezondheid.

Een van de meest gebruikte methodes voor ontspanning is een diepte massage voor de spieren. U zal het zich niet altijd realiseren maar stress zorgt voor spierspanningen in het gehele lichaam voornamelijk in rug en schouders. Conclusie: om mentaal te ontspannen is het belangrijk om eerst fysiek te ontspannen.

Het FlowRelief systeem kan hierbij een hulpmiddel zijn. FlowRelief helpt bij de ontspanning van de spieren. Door middel van trillingen die opgewekt worden uit de strategisch geplaatste motoren en de instelbare infrarood warmte bij de nek en rug worden spanningen verzacht. Het voordeel wat andere type systemen niet hebben,  is de visco-elastische hoofd- en beenkussen. Zij zorgen voor een aangename  ergonomische houding.

Spierspanning rond de ruggengraat kan een resultaat zijn van slijtage. Individuen die kampen met chronische aandoeningen zoals artrose, reuma of fibromyalgie kunnen baat hebben van wat het FlowRelief systeem te bieden heeft. Maar ook bij circulatie problemen kan het systeem deugd doen.

Relaxatie is maar 9 letters lang, maar het is een groot woord als het gaat om het verbeteren van de gezondheid. Onderschat de noodzaak niet van even te ontspannen. Blijer, fitter en gezonder is het resultaat.

Snel Resultaat

In tegenstelling tot andere massage methodes kunt u bij FlowRelief het effect al na 15 minuten voelen.

Betaalbaar

Voor een klein maandelijks bedrag al aan te schaffen.

Pijnloze methode

Vele massage methodes zijn agressief en pijnlijk. Door de ergonomische houding, trillingen op lage frequentie en dat er geen druk wordt uitgeoefend op de spanningen in uw lichaam kunt u zich beter ontspannen en waardoor het effect vele meer groter is.

Warmtestraling

Deze warmtestraling in nek/schouders en rug dringt diep in de huid waardoor de bloedvaten worden verwijd en de circulatie positief wordt beïnvloedt.

Makkelijk in gebruik

Vele apparaten van hoge klasse hebben ingewikkelde gebruikshandleidingen. Bij FlowRelief kunt u al binnen 3 seconden en in 3 stappen genieten van een heerlijke rustgevende massage. Mochten er toch nog vragen zijn achteraf staan onze adviseurs altijd voor u klaar.

Eigen ergonomisch ontwerp

Door verschillende materialen te gebruiken en adviezen te raadplegen van gebruikers, particulier en professioneel, is het laatste model van FlowRelief ontworpen. De ergonomische vormgeving, strategisch geplaatste motoren en warmte lampen zorgen voor het optimale effect.

Kwaliteit FlowRelief

Kwaliteit

Onze producten worden tegen medische standaards gefabriceerd en beschikken over de nodige keurmerken. De fabriek waar de producten worden gefabriceerd heeft verschillende kwaliteitskeurmerken zoals ISO 9001 en ISO 13485 waardoor er steeds strenge controles worden uitgevoerd. Wij testen onze producten voortdurend om zo de kwaliteit te garanderen.

Visco-elastisch hoofd- en beenkussen

Visco-elastisch schuim oftewel traag schuim/ memoryfoam  heeft als eigenschap zich te vormen naar het lichaam door middel van warmte. Vele kussens en slaapmatrassen worden met dit materiaal gefabriceerd. In plaats van hard schuim te gebruiken bij de benen en hoofd hebben wij gekozen voor traag schuim wat zich vormt naar de individu.

Thuis

Wij komen bij u thuis voor een gratis en vrijblijvende sessie.

Evenement

MedRelief staat regelmatig op evenementen bij u in de buurt. Benieuwd of wij binnenkort in de buurt zijn? Aarzel niet om ons te contacteren.

Tonen
Verberg